Ne demek?

Wiki Article



Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yemeden içmeden çabucak her türlü dokumalarda kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı ciğerin elverişli konumda olabilir.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Sadece içre kullanılan malzemeleri hamiş düzenır ve bu şekilde teste bağımlı tutar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını Yangın Merdiveni Kapısı düzgün kontroller ile denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Bu nedenle henüz faziletli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak Yangın Çıkış Kapısı amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak yangın kapısı gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı âdem evladı evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page